x
MENU ☰
Varaa majoitus

Majoitus / Ylläs Lake Hotel

Ylläs Lake Hotel

"Todella ystävällinen henkilökunta!"

Varaa majoituksesi täältä

Ylläs Lake Hotel on täydellinen majoituskohde luontoa rakastaville vieraille, sillä hotelli sijaitsee Ylläksen taianomaisessa luonnossa! Tämä kodikas aktiviteettihotelli on hiihtolatujen, vaellusreittien ja moottorikelkkareittien riesteyksessä Ylläsjärvellä, joka tarjoaa vierailleen helpon tukikohdan pohjoisen luonnon tutkimiseen ja nauttimiseen. Valitse suunta, nappaa varusteet mukaan ja olet valmis seikkailuihin!

Viipymällä meillä, koet iloja kuten paikallista, herkullista ja kotitekoista ruokaa, perinteisen saunan ja lämpimän perhetunnelman, josta Ylläs Lake Hotel on tunnettu. Ympäröivä luonto esittää suurta roolia jokapäiväisessä elämässämme ja iloksemme jaammekin intohimomme ja kokemuksemme ulkoiluun liittyen. Safartica Ylläs tarjoaa saman katon alla aktiviteetteja perheille, yksittäisille matkailijoille, reppureissaajille sekä kokoneille matkailijoille.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme kauniista Lapin luonnosta!

Tätä me tarjoamme sinulle.

Ylläs Lake Hotellilla on mukavat yleiset tilat, vastaanotto, langaton internet aulassa, ravintolassa ja baarissa. Alakerrasta löydät rentouttavan oleskelutilan sohvineen, nojatuolineen ja televisioineen. Saunat lämpeävät päivittäin ja pukuhuoneet löytyvät erikseen sekä naisille että miehille. Hotellin alakerrassa vaihdat myös helposti talvivarusteisiin ja poistut takaovesta suoraan talvisafareille!

Herkullinen aamupala perinteisin pohjoisin mauin sisältyy huonehintoihin. Lounas ja illallinen ovat saatavilla päivittäin ennakkoon varattuna. Kysy puoli- ja täysihoitopaketteja varmistaaksesi Lapin herkkujen nautittavuuden. Hotellihuoneemme ovat savuttomia ja varusteltu välttämättömin tarvikkein. Kaikista huoneista on ikkunanäkymät joko metsään tai tunturia kohti. Lemmikit ovat sallittuja tiettyihin huoneisiin ennalta sovitusti.

Tutustu majoitusmahdollisuuksiimme.

Standard kahden hengen huone

Tarkista saatavuus

Majoituksemme on täydellinen pariskunnille ja kavereille! Huoneessa on kaksi sänkyä, vaatekaappi, pöytä, vedenkeitin, ilmaiset kahvit ja teet,  sekä kylpyhuone vessalla ja suihkulla. Jos etsit perinteistä kokemusta keskellä kaunista Lapin luontoa, tämä on oikea valinta sinulle! 

Perhehuone

Tarkista saatavuus

Tulossa hyvässä seurassa? Perhehuoneemme ovat kalustettu kahdella tai kolmella sängyllä, vaatekaapilla, pöydällä, vedenkeittimellä, ilmaisella kahvilla ja teellä, sekä omalla kylpyhuoneella. Perhehuoneisiin majoittuu enintään neljä henkilöä, joten tämä on täydellinen vaihtoehto perheille ja kaveriporukoille. Mikä onkaan parempaa kuin viihtyisä majoitus, jossa rentoutua rakkaiden kanssa pitkän luontopäivän jälkeen! 

Ota yhteyttä

Osoite:

Ylläsjärventie 160
95980 Ylläsjärvi
tel. 040 572 4328
yllaslakehotel@safartica.com

Ylläs Lake Hotellin ollessa suljettuna, Myyntipalvelumme palvelee
yllas@safartica.com / +358 40 502 6458

fi