MENU ☰

Majoitus / Hotelli Ylläsrinne

Hotelli Ylläsrinne

"Hieno sijainti ja ympäristö - unohtamatta ystävällistä henkilökuntaa!"

Varaa majoituksesi

Kiitos asiakkaillemme kuluneesta kesä- ja syyskaudesta 2019! Avaamme jälleen ensilumille 26.11.2019 – Tervetuloa!


Hotelli Ylläsrinne
on ihana, vastikään remontoitu hotelli kauniissa tunturi- ja metsämaisemissa. Yöpymällä meillä, sinulla on suora pääsy lukuisille luontopoluille, hiihtoladuille ja moottorikelkkareiteille, kaikki keskellä upeaa luontoa. Porot ja syksystä eteenpäin revontulet ovat melkein jokapäiväinen näky, suoraan etuovelta koettuna.

Mukavat, tilavat huoneet ja kodikas aula ovat ihanteellisia rentoutumiseen pitkän ulkona vietetyn päivän jälkeen ja hotellin ravintolan väki valmistaa joka päivä ruokaa puhtaista raaka-aineista. Nämä yhdessä takaavat, että sinulla siittää tarpeeksi energiaa nauttia kauniista Ylläksen luonnosta ja erinomaisesta ulkoilmasta niin aktiivisesti kuin haluat.

Palaat kotiin ihastuneena ja rentoutuneena, mitä muuta ihminen voikaan toivoa lomaltaan!

Tätä me tarjoamme sinulle.

Hotelli Ylläsrinteellä on tyylikäs maisemaravintola, tunnelmallinen bistrobaari, saunaosasto, kuntosali sekä kokoushuone tunturinäköalalla 18 hengelle. Talvisafarivaraukset, varustevuokrat ja talvivarusteet ovat saatavilla paikan päällä hotellilla. Sport Resort Ylläs ja sen rinteet, liikkeet, kahvilat, ravintolat ja kylpylä ovat 3 km säteellä hotellista ja saavutettavissa joko jalan, suksin, paikallisen bussin tai taksin avulla. Hotellissa on yhteensä 50 skandinaavisesti sisustettua huonetta: 30 kahden hengen huonetta ja 20 perhehuonetta parvella. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja varusteltu modernin huoneen mukavuuksin. Hinnat sisältävät herkullisen noutopöytäaamupalan perinteisin pohjoisin mauin! 

Tutustu majoitusmahdollisuuksiimme ja majoituspaketteihimme. 

Standard kahden hengen huone

Varaa majoitus

Nämä tilavat (18 m2), modernit ja tunnelmalliset huoneet sisältävät kauniin näkymän joko arktiseen luontoon tai Yllästunturille, osa huoneista on varusteltu omalla parvekkeella. Näissä huoneissa on kaksi 90 cm leveää, mukavaa sänkyä sekä tila yhdelle lisäpedille tarpeen mukaisesti. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone vessalla ja suihkulla, hiustenkuivaaja, minijääkaappi, vedenkeitin, tee- ja kahvisetti, TV, langaton internet-yhteys, pöytä ja tuoli. Kolmen hengen ja sitä suuremmille ryhmille suosittelemme perhehuonetta. Odotamme sinua vieraaksemme!

Perhehuone

Varaa majoitus

Etsitkö täydellistä majoitusta perheellesi? Toimivat ja tilavat perhehuoneet (29 m2) parvella ovat suunniteltu rentoutumiseen läheisten kesken. Huoneissa on tarpeeksi tilaa neljälle hengelle, jokaisella huoneessa on alakerrassa kaksi 90 cm ja parvella kaksi 80 cm leveää sänkyä. Parivuode on saatavilla pyynnöstä. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuone vessalla ja suihkulla, hiustenkuivaaja, minijääkaappi, vedenkeitin, tee- ja kahvisetti, TV, langaton internet-yhteys, pöytä ja tuoli. Tervetuloa vieraaksemme! 

Ota yhteyttä

Osoite:

Hotellintie 6
95980 Ylläsjärvi
puh. 040 643 1154
yllasrinne@safartica.com

Myyntipalvelumme on avoinna 23.9.-25.11.2019 ma-pe klo 9.00-16.00

Talven aukioloajat 26.11.2019-26.4.2020:

Vastaanotto klo 7:30-23:00

Muina aikoina Hotelli Ylläsrinne ja sen palvelut ovat suljettu.

fi