x
MENU ☰
Varaa majoitus

Safarit, retket, aktiviteetit ja majoitus

Valmistaudu kokemaan Safartican henki! 

Safartica on yksityisomisteinen ohjelmapalveluyritys, joka toimii joulupukin virallisessa pääkaupungissa Rovaniemellä sekä Suomen parhaan laskettelukeskuksen Ylläksen juurella lähellä Ruotsin rajaa. Palvelemme pienistä kahden hengen ryhmistä aina isoihin satojen henkien ryhmiin.

Varaa hotelli- tai mökkimajoitus, erityinen viipyminen lasi-iglussa, kaikki kuljetukset ja luontoaktiviteetit meiltä. Kestot vaihtelevat yhden tunnin safareista aina yhden viikon moottorikelkkasafareihin, toiveidesi mukaan. Samalla tapaa meidän husky- ja porosafarimme tarjoavat 500 metrin ajeluista aina pidempiin seikkailuihin luonnossa. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, Safartica tarjoaa revontulisafareita, metsäsuksihiihtoa, jääkelluntaa ja lumikenkäilyä. Löydät lisätietoja ohjelmapalveluistamme englanninkielisiltä sivuiltamme.

Safartica uskoo yksilöllisiin, mielekkäisiin kokemuksiin, henkilökohtaiseen palveluun sekä alati kehittyviin tuotteisiin Rovaniemellä ja Ylläksellä. Safartica, joka on perustettu vuonna 2002, eroaa muista toimijoista mm. omalla safarivarustuksellaan, omilla moottorikelkoillaan ja omilla tapahtumapaikoillaan. Monikieliset oppaamme kattavat useammat Euroopan alueella puhutut kielet sekä osan Aasian kielistä. Mökkimajoituksemme Ounasvaaran Lakituvat on yksi parhaimmin arvosteltu majoitus Rovaniemen alueella ja kaksi hotelliamme Ylläksellä, Ylläs Lake Hotel ja Hotelli Ylläsrinne ovat tunnettuja ilmapiiristään ja laadustaan.

Me koemme itsemme Lapin alueen ammattilaisiksi. Kumppanuutemme on joustavaa, luotettavaa ja hyvin ennakoivat kumppanimme ja alihankkijamme ovat etu, joka tekee Safarticasta luotettavan ohjelmapalveluyrityksen oleskelunne ajan Rovaniemellä ja Ylläksellä. Kaikista tärkeimpänä tarjoamme teille: Puhdasta iloa! 

fi