MENU ☰

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Ounasvaaran Lakituvat

 • Miten varaan majoituksen Ounasvaaran Lakituvilta?

  Voit tehdä varauksen suoraan nettisivuiltamme saatavuuden mukaisesti. Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen safartica@safartica.com tai soittamalla 0500-965 558.

 • Miten pääsen Rovaniemen lentokentältä Lakituville?

  Ounasvaaran Lakituvat sijaitsevat noin 12 km päässä Rovaniemen lentokentältä. Voit joko varata yksityisen kuljetuksen meiltä, ottaa taksin tai varata vuokra-auton suoraan lentokentältä.

 • Milloin pääsemme mökkiin? Voimmeko viipyä pidempään?

  Sisäänkirjautuminen on klo 16:00 varauksen ensimmäisenä päivänä ja uloskirjautuminen viimeisenä päivänä klo 12:00 mennessä. Aikaisempi sisäänkirjautuminen ja myöhäisempi uloskirjautuminen on ennalta sovitusti mahdollista klo 14:00 asti hintaan 40 € (tai 20 €/tunti).

 • Kuulin, ettei teillä ole vastaanottoa Lakituvilla, miten pääsemme mökkiin?

  Totta, meillä ei ole vastaanottoa Lakituvilla. Ennen saapumistanne lähetämme teille sähköpostia, joka sisältää mm. mökin numeron sekä nelinumeroisen avainkoodin. Jokaisen mökin pääoven vieressä on avainlaatikko, johon syötetään antamamme avainkoodi ja saatte näin avainlaatikosta avaimen. Suosittelemme säilyttämään avainta avainlaatikossa aina kun poistutte mökistä.

 • Miten pääsen Lakituvilta Rovaniemen keskustaan? 

  Lakitupien mökit sijaitsevat noin 3 km päässä keskustasta, joten helpoiten matka taittuu soittamalla taksi. Taksin numeron löydät mökin sisällä olevasta mökkikansiosta. Paikalliset linja-autot eivät valitettavasti kulje mökkien vierestä.

 • Missä voin syödä aamupalaa tai illallista alueella? 

  Voimme järjestää teille pyynnöstä aamupalat ja illalliset viereisellä hotellilla Lapland Hotels Sky Ounasvaaralla. Voit tehdä pöytävarauksen hotellille myös itse saatavuuden mukaisesti.

 • Haluamme kokata mökissä, onko se mahdollista? Mitä tarvitsemme mukaan?

  Jokaisessa mökissä on täysin varusteltu keittiö perus välinein. Konetiskitabletit, konetistkiaine ja perustarvikkeet kuten suola, leivinpaperi ja kahvisuodatinpussit löytyvät keittiöstä. Otathan mukaan omat mausteesi, kahvin, ruoan ja muut ruokatarvikkeet joita haluat mahdollisesti käyttää.

 • Onko mökissä langaton netti?

  Kyllä, jokaisessa mökissä on ilmainen Wi-Fi.

 • Minne voin pysäköidä autoni? 

  Lakituvilla on useita pysäköintipaikkoja, jotka ovat majoittujien vapaassa käytössä. Mökeillä ei ole omia pysäköintipaikkoja, joten jos et saa pysäköityä autoasi heti mökkisi viereen, voit käyttää lähintä vapaata pysäköintipaikkaa, kuitenkaan häiritsemättä muita majoittujia.

 • Ovatko lemmikit sallittuja?

  Iso osa mökeistämme ovat allergiavapaita, mutta meillä on myös kaksi mökkiä joihin lemmikit ovat sallittuja ennalta sovitusti. Kun haluat majoittua lemmikkisi kanssa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta varaamme teille oikean mökin. Huomioittehan, että lemmikistä peritään lemmikkilisä 80 €/mökki siivousta varten.

 • Onko tupakointi sisällä sallittu?

  Ei, sisällä tupakoiminen on ehdottomasti kielletty. Safarticalla on oikeus periä 500 € majoittujalta kun sisällä tupakoiminen on havaittu. Tupakoiminen ulkoterassilla on luonnollisesti sallittu, mutta muistathan huomioida ympärillä olevan luonnon ja kerätä tupakantumpit talteen.

 • Missä on lähin ruokakauppa?

  Lähin ruokakauppa K-Supermarket Ounasvaara (Ounasvaarantie 15, 96400 Rovaniemi) sijaitsee noin 1,5 km päässä Lakituvilta. Keskustasta löytyy myös ympäri vuorokauden auki oleva ruokakauppa Sale Lapinmaa (Koskikatu 11, 96200 Rovaniemi).

 • Mitä jos hukkaan mökin avaimen?

  Ole hyvä ja ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme kun huomaat mökin avaimen kadonneen. Jos päivystyksemme on jo suljettu, etkä pääse mökin sisälle, otathan yhteyttä ovenavauspalveluun. Ovenavauspalvelun puhelinnumero löytyy mökin ulkopuolella olevasta puhelinnumerolistasta. Ovenavauspalvelu maksaa 20 €, joka veloitetaan palvelun tilaajalta välittömästi. Safartica pidättää oikeuden periä 80 € kadonneesta mökin avaimesta.

fi