x
MENU ☰
Varaa majoitus

Majoitus / Ounasvaaran Lakituvat

Koe Rovaniemen parhaimmisto

“Viihtyisä, avara ja rauhallinen mökki. Heti lämmin sauna oli rentouttava ulkoilun jälkeen."

Varaa majoituksesi täältä

Ounasvaaran Lakitupien mökit sijaitsevat Rovaniemellä, Ounasvaaran laella Napapiirin tuntumassa. Välittömässä läheisyydessä ovat luontopolkujen ja latujen verkosto, laskettelurinteet, golfkeskus sekä Santasportin liikunta- ja hyvänolon palvelut. Ainutlaatuiseksi paikan tekee se, että luonnon ympäröimät mökit itse asiassa sijaitsevat keskustan läheisyydessä. Eikä ole mitenkään harvinaista, että pihalla majailee porotokka. 3 km matkan päässä ovat Rovaniemen kulttuuri-, ostos- ja harrastusmahdollisuudet. Rovaniemen kuuluisimmassa nähtävyyspaikassa, Joulupukin Pajakylässä, voit tavata joulupukin kertoaksesi hänelle salaisimmatkin haaveesi.

Tämä on paikka, jossa nauttia Lapin parasta antia!

Tätä me tarjoamme.

Ounasvaaran Lakituvat ovat suunniteltu tekemään vierailustasi miellyttävän. Nämä modernit, kaksikerroksiset parimökit ovat luonnon ympäröimiä, vaikkakin lähellä Rovaniemen keskustaa. Jokaisessa mökissä on sauna, takka, pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Lämmitä sauna luonnontäyteisen päivän päätteeksi, tunne takan lämpö ja nauti pohjoisen herkkuja perheen ja ystävien kanssa. 

Tutustu majoitusmahdollisuuksiimme.

Ounasvaara Lakituvat

Tarkista saatavuus

Modernit ja mukavat mökkimme (67 m2) takaavat kodinomaisen tunnelman, jopa paremman. Mökissä on tilaa aina kuuteen henkilöön saakka, sillä mökissä on kaksi makuuhuonetta sekä yläkerran parvi. Mukavat pedit takaavat hyvät unet ja mökissä on runsaasti tilaa rentoutumiselle ja laatuajalle perheen ja ystävien kanssa nautittavaksi. Jokaisessa mökissä on oma sauna, suihku, vessa, pyykinpesukone, kuivauskaappi, täysin varusteltu keittiö sekä avonainen olohuone takalla, televisio ja HDMI-kaapeli, jonka saa kytkettyä omaan kannettavaan tietokoneeseen. Oma sisäänkäynti tuo rauhaa ja sijainti luonnon keskellä korostaa majoituskokemusta! 

Ota yhteyttä

Osoite:

Ounasvaaran Lakituvat
Hiihtomajantie 8
96400 Rovaniemi

tel. 0500-968 558
safartica@safartica.com

Terveisiä mökkilomalta Ounasvaaran Lakituvilta!

Niinhän siinä taas kävi, että jälleen teki mieli lähteä aktiivilomalle Rovaniemelle. Pakkasimme tavarat ja matkasimme kohti Rovaniemeä ja Ounasvaaraa. Meidän perheessä on kaksi aikuista 2 nuorta ja koira nimeltä Onni.

Ounasvaaran Lakituvat sijaitsee luonnonkauniissa vaaramaisemassa hiihtokeskuksen päällä. Alue kutsuu liikkumaan luontoon kaikkina vuodenaikoina ja mökiltä onkin helppo lähteä luontopoluille, maastopyöräreiteille tai talvella laduille ja rinteisiin ja Santasport urheilukeskuskin on aivan kävelymatkan päässä. Majoituspaikka vuokraa myös fatbike-pyöriä sekä varattavissa on erilaisia aktiviteetteja.

Onneksi äkkilähdötkin Lakituville on niin helppoja, sillä mukaan ei tarvitse pakata liinavaatteita ja pyyhkeitä, mökkilomaan täällä kuuluu aina liinavaatteet pedattuna sekä loppusiivous. Mökit ovat paritaloja ja erittäin hyvin varusteltuja, ja soveltuvat niin viikonloppulomille kuin pidemmillekin viipymille.  Mökkejä on saatavilla siis myös lemmikkiystävällisinä. Mökeissä on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta (ala- ja yläkerrassa 1 makuuhuone), ja yläkerrassa lisäksi olohuone jossa 2 vuodetta, majoittumaan mahtuu siis 6 henkilöä. Tilavat saunatilat ja heti valmis kiuas takaa lempeät löylyt silloin kun se kellekin parhaiten sopii.

Parhainta mielestäni tässä mökkilomassa on sen sijainti. Ounasvaaran Lakituvat sijaitsevat vain 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka kaupunkiin taittuu kävellen, pyöräillen tai autoillen. Meillä Rovaniemen lomaan yhdistetään aina kaupungissa shoppailu, luonnossa seikkaileminen ja monipuolinen yhdessä tekeminen, sillä paikka tarjoaa monipuolista tekemistä kaikkina vuodenaikoina unohtamatta Joulupukin luona vierailua.

Mökiltä oli tunnelmallista lähteä kirpeänä pakkasiltana vaaran päälle katsomaan revontulia ja kirkasta tähtitaivasta ja tulla hetken päästä takaisin pipot kuurassa ja posket punaisena. Tehtiin takkaan tulet ja nautittiin kuumista juomista. Teinit ikuistivat revontulihetket heti Snapchatilla kavereilleen, me aikuiset ikuistettiin hetki omien sydämiemme muistojen syövereihin.

Terveisin Piritta perheineen.

fi