MENU ☰

Majoitus / Ounasvaaran Lakituvat

Koe Rovaniemen parhaimmisto

“Viihtyisä, avara ja rauhallinen mökki. Heti lämmin sauna oli rentouttava ulkoilun jälkeen."

Varaa majoituksesi täältä

Ounasvaaran Lakitupien mökit sijaitsevat Rovaniemellä, Ounasvaaran laella Napapiirin tuntumassa. Välittömässä läheisyydessä ovat luontopolkujen ja latujen verkosto, laskettelurinteet, golfkeskus sekä Santasportin liikunta- ja hyvänolon palvelut. Ainutlaatuiseksi paikan tekee se, että luonnon ympäröimät mökit itse asiassa sijaitsevat keskustan läheisyydessä. Eikä ole mitenkään harvinaista, että pihalla majailee porotokka. 3 km matkan päässä ovat Rovaniemen kulttuuri-, ostos- ja harrastusmahdollisuudet. Rovaniemen kuuluisimmassa nähtävyyspaikassa, Joulupukin Pajakylässä, voit tavata joulupukin kertoaksesi hänelle salaisimmatkin haaveesi.

Tämä on paikka, jossa nauttia Lapin parasta antia!

Tätä me tarjoamme.

Ounasvaaran Lakituvat ovat suunniteltu tekemään vierailustasi miellyttävän. Nämä modernit, kaksikerroksiset parimökit ovat luonnon ympäröimiä, vaikkakin lähellä Rovaniemen keskustaa. Jokaisessa mökissä on sauna, takka, pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Lämmitä sauna luonnontäyteisen päivän päätteeksi, tunne takan lämpö ja nauti pohjoisen herkkuja perheen ja ystävien kanssa. 

Tutustu majoitusmahdollisuuksiimme.

Ounasvaara Lakituvat

Tarkista saatavuus

Modernit ja mukavat mökkimme (67 m2) takaavat kodinomaisen tunnelman, jopa paremman. Mökissä on tilaa aina kuuteen henkilöön saakka, sillä mökissä on kaksi makuuhuonetta sekä yläkerran parvi. Mukavat pedit takaavat hyvät unet ja mökissä on runsaasti tilaa rentoutumiselle ja laatuajalle perheen ja ystävien kanssa nautittavaksi. Jokaisessa mökissä on oma sauna, suihku, vessa, pyykinpesukone, kuivauskaappi, täysin varusteltu keittiö sekä avonainen olohuone takalla, televisio ja HDMI-kaapeli, jonka saa kytkettyä omaan kannettavaan tietokoneeseen. Oma sisäänkäynti tuo rauhaa ja sijainti luonnon keskellä korostaa majoituskokemusta! 

Ota yhteyttä

Osoite:

Ounasvaaran Lakituvat
Hiihtomajantie 8
96400 Rovaniemi

tel. 0500-968 558
safartica@safartica.com

fi