MENU ☰

Aukioloajat & Hotelli-info

Rentoa majoittumista Hotelli Ylläsrinteellä.

Aukioloajat

Hotelli Ylläsrinne avautuu palveluineen jälleen talvikaudelle 30.11.2020

Asiakaspalvelumme on avoinna 29.11. asti maanantaista perjantaihin klo 9-16.30
+358 40 643 1154 tai yllasrinne@safartica.com

Aukioloajat 30.11.2020 alkaen

Vastaanotto klo 8:00-23:00
Aamiainen klo 8:00-10:00 (1.12. alkaen)
Alkutalven Bistro Menu joka päivä klo 17:00-21:00

Hotelli-info

Vastaanotto:

Vastaanotto on auki hotellin aukioloaikoina n klo 8:00-22:00. Tarvittaessa sisäänkirjautuminen myös yöaikaan on mahdollista. Vastaanotosta teet helposti myös safari- tai välinevuokraukset talvella.

Sisään- ja uloskirjautuminen:

Check-in klo 16:00 ja check-out klo 12:00.
Tiedustele mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen tai myöhäisempään uloskirjautumiseen lisämaksusta. Ilmoitathan etukäteen vastaanotolle, jos olette sisäänkirjautumassa klo 22 jälkeen.

Aamiainen:

Päivittäin n klo 8:00-10:00.
Aamiaisen voi myös ostaa ilman hotellissa majoittumista ennakkovarauksella.

Saunat:

Erilliset naisten ja miesten saunat ovat vapaasti käytettävissä kaikille hotellissa majoittuville. Saunat lämpiävät päivittäin klo 16:00-20:00 jos ei toisin ilmoiteta.

Kuntosali:

Hotellin kuntosali sijaitsee hotellin alakerrasta ja on vapaasti käytettävissä kaikille hotellissa majoittuville. Otathan kuntosalille mukaan oman pienen pyyhkeesi sekä juomapullon. Kuntosalilaitteet tulee desinfioida jokaisen käytön jälkeen.

Lasten leikkipaikka:

Hotellin alakerrassa sijaitsee lasten sisäleikkipaikka, joka on vapaasti käytettävissä hotellin lapsivieraille. Huoneessa on muun muassa piirustuspaperia, värityskuvia ja -kyniä, pelejä, junaratoja, jautoja ja automatto ja leikkikeittiö. Huomioittehan, että lasten leikkiminen huoneessa on vanhempien vastuulla.

Aurora Room -oleskelutila:

Asukkaille tarkoitettu Aurora Room -oleskelutila on vapaasti käytettävissä. Tila sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja huoneesta on suora näkymä Ylläksen tunturimaisemiin.

Matkatavarasäilytys:

Vastaanoton yhteydessä on asukkaille ilmainen matkatavarasäilytys.

Suksien säilytys- ja huoltotilat:

Hiihtämisestä nauttiville asukkaillemme on tarjolla ilmaiset suksien säilytys- ja huoltotilat talvisesongin aikana.

Lomalla lemmikin kanssa:

Hotellissa on 2 kpl Comfort 2-hengen huonetta sekä 1 kpl Standard 4-hengen huone, johon saa ottaa hyvin käyttäytyvän lemmikin mukaan lomalle. Lemmikkihuoneet ovat varattavissa vain suoraan hotellin kautta (ei esim booking.com). Lemmikki lomalla lisämaksu +10€/vrk.

Pyöräilijöiden palvelut:

Hotelli Ylläsrinteellä on mahdollista säilyttää omia pyöriä lukollisessa tilassa. Hotellilta löytyy myös pyörien pesupiste. Pesupiste on avoinna ensimmäisten yöpakkasten tuloon saakka.

Tupakointi:

Hotellimme on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittu ainostaan pihalla.

Turvaohje:

Poistumisreitit näet hotelllihuoneiden kansiossa olevasta kartasta.

Safarivaraukset:

Vastaanotosta pystyt helposti varaamaan lomallesi sinulle sopivimman elämyksen. Safareihimme kuuluvat talvivarusteet, joihin pääset pukeutumaan heti hotellin alakerrassa ennen safarille lähtöäsi. Tutustu safarivalikoimaamme englanninkielisiltä verkkosivuiltamme.

Välinevuokra:

Välinevuokrat sesongista riippuen pystyt varaamaan vastaanotosta sen aukioloaikoina. Vuokraukset suositellaan tehtävän etukäteen taataksemme välineiden saatavuuden ja valmiuden. Vastaanotosta saatavilla mm fatbike pyöriä kesä- ja talvikäyttöön ja lumikenkiä.

Hyvä tietää:

Hotelli sijoittuu keskelle ulkoilureittien verkostoa, joten reiteille lähteminen on todella vaivatonta. Muistathan siis pakata mukaasi hiihto- tai muut harrastusvälineesi, tai kysy vuokrauksista henkilökunnaltamme. Pääset näppärästi laskettelemaan Yllästunturille hyppäämällä hotellin edestä kulkevaan Skibussiin, jonka aikataulut löydät täältä.

Voimassaolevan Oiva-raportin löydät oivahymy.fi -sivustolta.

fi