MENU ☰

Aukioloajat & Hotelli-info

Rentoa majoittumista Hotelli Ylläsrinteellä.

Aukioloajat

Hotelli Ylläsrinne on avoinna kesä- ja syyskaudella 3.7.-3.10.2020

Asiakaspalvelumme on avoinna 3.7. alkaen joka päivä klo 8.00-22.00
+358 40 643 1154 tai yllasrinne@safartica.com

Hotelli-info

Vastaanotto:

Vastaanotto on auki hotellin aukioloaikoina n klo 8:00-22:00. Tarvittaessa sisäänkirjautuminen myös yöaikaan on mahdollista.
Vastaanotosta teet helposti myös safarivaraukset talvella.

Sisään- ja uloskirjautuminen:

Check-in klo 16:00 ja check-out klo 12:00.
Tiedustele mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen tai myöhäisempään uloskirjautumiseen lisämaksusta. Ilmoitathan etukäteen vastaanotolle, jos olette sisäänkirjautumassa klo 22 jälkeen.

Aamiainen:

Päivittäin n klo 8:00-10:00.
Aamiaisen voi myös ostaa ilman hotellissa majoittumista.

Saunat:

Erilliset naisten ja miesten saunat ovat vapaasti käytettävissä kaikille hotellissa majoittuville. Saunat lämpiävät päivittäin klo 16:00-20:00 jos ei toisin ilmoiteta.

Kuntosali:

Hotellin kuntosali sijaitsee hotellin alakerrasta ja on vapaasti käytettävissä kaikille hotellissa majoittuville. Otathan kuntosalille mukaan oman pienen pyyhkeesi sekä juomapullon.

Lasten leikkipaikka:

Hotellin alakerrassa sijaitsee lasten sisäleikkipaikka, joka on vapaasti käytettävissä hotellin lapsivieraille. Huoneessa on muun muassa piirustuspaperia, värityskuvia ja -kyniä, pelejä, junaratoja, jautoja ja automatto ja leikkikeittiö. Huomioittehan, että lasten leikkiminen huoneessa on vanhempien vastuulla.

Aurora Room -oleskelutila:

Asukkaille tarkoitettu Aurora Room -oleskelutila on vapaasti käytettävissä. Tila sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja huoneesta on suora näkymä Ylläksen tunturimaisemiin.

Matkatavarasäilytys:

Vastaanoton yhteydessä on asukkaille ilmainen matkatavarasäilytys.

Suksien säilytys- ja huoltotilat:

Hiihtämisestä nauttiville asukkaillemme on tarjolla ilmaiset suksien säilytys- ja huoltotilat talvisesongin aikana.

Tupakointi:

Hotellimme on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittu ainostaan pihalla.

Turvaohje:

Poistumisreitit näet hotelllihuoneiden kansiossa olevasta kartasta.

Safarivaraukset:

Vastaanotosta pystyt helposti varaamaan lomallesi sinulle sopivimman elämyksen. Safareihimme kuuluvat talvivarusteet, joihin pääset pukeutumaan heti hotellin alakerrassa ennen safarille lähtöäsi. Tutustu safarivalikoimaamme englanninkielisiltä verkkosivuiltamme.

Välinevuokra:

Välinevuokrat sesongista riippuen pystyt varaamaan vastaanotosta sen aukioloaikoina. Vuokraukset suositellaan tehtävän etukäteen taataksemme välineiden saatavuuden ja valmiuden. Vastaanotosta saatavilla mm fatbike pyöriä kesä- ja talvikäyttöön ja lumikenkiä.

Hyvä tietää:

Hotelli sijoittuu keskelle ulkoilureittien verkostoa, joten reiteille lähteminen on todella vaivatonta. Muistathan siis pakata mukaasi hiihto- tai muut harrastusvälineesi, tai kysy vuokrauksista henkilökunnaltamme. Pääset näppärästi laskettelemaan Yllästunturille hyppäämällä hotellin edestä kulkevaan Skibussiin, jonka aikataulut löydät täältä.

Voimassaolevan Oiva-raportin löydät oivahymy.fi -sivustolta.

fi