x
MENU ☰
Varaa majoitus

Aukioloajat & Hotelli-info

Viihtyisää majoitusta Hotelli Ylläsrinteellä.

Aukioloajat

Hotelli Ylläsrinteen vuosi jakautuu talvi- ja kesäkauteen. Talvikausi alkaa marraskuun lopulla ja päättyy huhtikuun loppuun. Kesäkausi alkaa juhannuksen jälkeen ja jatkuu ruskan yli syyskuun loppuun.

Vastaanotto palvelee talvikaudella klo 07:00 – 23:00 ja kesäkaudella 08:00 – 22:00.

Yhteystiedot

+358 40 643 1154 tai yllasrinne@safartica.com

Ravintolan aukioloajat

 

Hotelli-info

Vastaanotto:

Vastaanotto on auki hotellin aukioloaikojen mukaisesti. Tarvittaessa sisäänkirjautuminen myös yöaikaan on mahdollista. Vastaanotosta teet helposti myös safari- tai välinevuokraukset talvella.

Sisään- ja uloskirjautuminen:

Check-in klo 16:00 ja check-out klo 12:00.
Tiedustele mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen tai myöhäisempään uloskirjautumiseen lisämaksusta. Ilmoitathan etukäteen vastaanotolle, jos olette sisäänkirjautumassa ilta-aikaan tai yöllä.

Aamiainen:

Talvikaudella päivittäin klo 07:00-10:00 ja kesällä klo 08:00:10.00.
Aamiaisen voi myös ostaa ilman hotellissa majoittumista ennakkovarauksella.

Saunat:

Erilliset naisten ja miesten saunat ovat vapaasti käytettävissä kaikille hotellissa majoittuville. Saunat lämpiävät päivittäin klo 16:00-20:00 ellei toisin ilmoiteta.

Kuntosali

Hotellin kuntosali on hotellin asukkaiden vapaassa käytössä klo 08.00-20.00.

Lasten leikkipaikka:

Hotellin vastaanoton alapuolella sijaitsee lasten leikkihuone, joka on vapaasti käytettävissä hotellin lapsivieraille.  Huomioittehan, että lasten leikkiminen huoneessa on vanhempien vastuulla.

Aurora Room -oleskelutila

Asukkaille tarkoitettu Aurora Room -oleskelutila on vapaasti käytettävissä. Tila sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja huoneesta on suora näkymä Ylläksen tunturimaisemiin.

Matkatavarasäilytys:

Vastaanoton yhteydessä on asukkaille ilmainen matkatavarasäilytys.

Suksien säilytys- ja huoltotilat:

Hiihtämisestä nauttiville asukkaillemme on tarjolla ilmaiset suksien säilytys- ja huoltotilat talvisesongin aikana.

Lomalla lemmikin kanssa:

Hotellissa on 2 kpl Comfort 2-hengen huonetta sekä 1 kpl Standard 4-hengen huone, johon saa ottaa hyvin käyttäytyvän lemmikin mukaan lomalle. Lemmikkihuoneet ovat varattavissa vain suoraan hotellin kautta (ei esim booking.com). Lemmikki lomalla -lisämaksu +10€/vrk.

Pyöräilijöiden palvelut:

Hotelli Ylläsrinteellä on mahdollista säilyttää omia pyöriä lukollisessa tilassa. Hotellilta löytyy myös pyörien pesupiste (pesupiste käytössä vain kesä-syyskaudella).

Tupakointi:

Hotellimme on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittu ainostaan pihalla.

Turvaohje:

Poistumisreitit ja pelastusohjeet näet hotellihuoneen ovesta.

Safarivaraukset:

Vastaanotosta pystyt helposti varaamaan lomallesi sinulle sopivimman elämyksen. Safareihimme kuuluvat talvivarusteet, joihin pääset pukeutumaan heti hotellin alakerrassa ennen safarille lähtöäsi. Tutustu safarivalikoimaamme verkkosivuiltamme.

Välinevuokra:

Välinevuokrat sesongista riippuen pystyt varaamaan vastaanotosta sen aukioloaikoina. Vuokraukset suositellaan tehtävän etukäteen taataksemme välineiden saatavuuden ja valmiuden. Vastaanotosta saatavilla mm fatbike pyöriä kesä- ja talvikäyttöön, e-fatbikeja, moottorikelkkoja (rajoitetusti) ja lumikenkiä sekä maastohiihtosuksia.

Internet-yhteys:

Hotellissa on maksuton W-lan yhteys niin hotellihuoneissa, kokoustilassa kuin yleisissäkin tiloissa.

Ravintolapalvelut:

Hotellissamme on monipuoliset ravintolapalvelut, jotka takaavat maukkaat lomapäivät sinulle ja läheisillesi.
Ravintolamme aukioloajat ja palvelutarjontamme voit tarkistaa tästä. 

Hierontapiste*:

Sonja Rintamäki tarjoaa hierontapalveluja Hotelli Ylläsrinteen tiloissa. Voit varata rentouttavan hierontatuoksion aktiivisen lomapäivän päätteeksi! Varaukset suoraan Sonjalta p. 040 5716589  tai suoraan varauskalenterista
*Ei saatavilla tällä hetkellä

Hyvä tietää:

Hotelli sijoittuu keskelle ulkoilureittien verkostoa, joten reiteille lähteminen on todella vaivatonta. Muistathan siis pakata mukaasi hiihto- tai muut harrastusvälineesi, tai kysy vuokrauksista henkilökunnaltamme. Pääset näppärästi laskettelemaan Yllästunturille hyppäämällä hotellin edestä kulkevaan Skibussiin, jonka aikataulut löydät täältä.

Voimassaolevan Oiva-raportin löydät oivahymy.fi -sivustolta.

fi