x
MENU ☰
Varaa majoitus

Huonekansio

Tervetuloa Hotelli Ylläsrinteelle!

Click here to Hotel Ylläsrinne Room folder in English

Meillä on ilo toivottaa Teidät tervetulleiksi Hotelli Ylläsrinteelle. Toivomme, että viihdytte Ylläksen upeissa maisemissa ja hotellissamme. Pyydämme teitä tutustumaan tähän sähköiseen huonekansioon huolellisesti, jotta oleskelustanne tulee mahdollisimman miellyttävä. Olemme keränneet oleellista tietoa koskien hotellimme palveluista.

Koko henkilökuntamme tekee parhaansa, jotta viihtyisitte vieraanamme. Mikä mieltänne askarruttaa tai lomallanne kaipaatte, kerrothan siitä meille – olemme täällä teitä varten!

Huomioithan, että ajantasaiset tiedot hotellin aukioloajoista olette saaneet vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä erillisellä info paperilla.

Voit aina ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa Hotellin vastaanottoon aukiloaikojen puitteissa! Vastaanotto puhelinnumero 040 643 1154

HOTELLIN VASTAANOTTO

Vastaanotto ja aularavintola palvelevat päivittäin. Vastaanotosta voit ostaa matkamuistoja, postikortteja- ja merkkejä, latu- ja patikointikarttoja, varata erilaisia safareita sekä vuokrata esimerkiksi fatbike pyöriä, lumikenkiä, maastohiihtosuksia sekä moottorikelkkoja. Suosittelemme välinevuokrauksiin varauksia vähintään päivää ennen. Viikko-ohjelmat sekä tietoa välinevuokrauksesta löydät tarkemmin täältä.

Hotellilta voit lainata talvella veloituksetta omatoimisesti myös potkukelkkoja, liukureita ja pulkkia. Huomioithan, että ilmaiset välineet lainataan omalla vastuulla, eivätkä ne kuulu Hotelli Ylläsrinteen tai Safartican vakuutuksen piiriin.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että yöaikaan vastaanotto on suljettu. Muistattehan pitää huoneenavaimen mukana yöaikaan. Hotellin pääoven vieressä oleva sisäänkäyntiovi on avoinna ympäri vuorokauden. Yöllisissä häiriötilanteissa tulee ottaa yhteyttä tarvittaessa yhteyttä poliisiin numerosta 112.

Mikäli unohdatte avaimenne huoneeseen tai hävitätte sen vastaanoton ollessa suljettu, soittakaa vastaanoton puhelinnumeroon. Puhelu ohjautuu yöpäivystykseen joka järjestää oven avauksen. Oven avauksesta yöaikaan veloitetaan 85 eur palvelumaksu, maksu vastaanottoon.

PELASTUSOHJEET JA POISTUMISTIE

Tutustu huolella pelastusohjeisiin ja poistumisteihin. Lähimmät huonetta olevat poistumistiet on merkitty pohjakarttaan joka on hotellihuoneen ovessa.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että välineiden tai ulkovarusteiden säilyttäminen hotellin käytävillä on ehdottomasti kielletty. Ylimääräiset tavarat kiihdyttävät mahdollisen palon leviämistä tulipalotilanteessa.

Hätätapauksissa soita aina 112.

HOTELLIHUONEEN VALOKATKAISIN

Huoneeseen saavuttaessa valokatkaisijoita on heti oven vieressä vasemmalla. Yksi näistä katkaisijoista on ”pääkytkin/main switch” eli tämä katkaisija tulee olla kytketty päälle, jotta huoneessa saatte vedenkeittimen, yövalot ja osan pistorasioista toimimaan.
Huomioithan, että neljän hengen huoneiden yläparvella on oma päävirtakytkin, jonka avulla yläkerran yövalot saa toimimaan.

RAVINTOLAPALVELUT

Pesethän aina kädet ennen ruokailemaan tultaessa. Löydät lisäksi käsien desinfiointiaineita aulatiloistamme. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä silloin, kun turvavälejä ei voi pitää. Ravintolamme tarjoilee myös kausittain vaihtuvia a la carte annoksi Bistro Menusta.

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan vastaanoton yhteydessä olevassa ravintolatilassa.
Ruokailuajat olemme antaneet teille erikseen saapumisen yhteydessä.

Suosittelemme pöytävarausta.

SUKSIEN HUOLTO- JA SÄILYTYSTILAT – KESÄLLÄ PYÖRIEN SÄILYTYS

Hotellin asukkaat voivat säilyttää talvella suksia lukitussa suksihuoneessa hotellin sisääntulokerroksessa. Suksien huoltotilaan on erillinen tila, käynti hotellin takakautta omasta ovesta, huoltotila on avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaan. Säilytystilan ja huoltotilan oven saat auki koodilla. Jätäthän tilan aina siistiin kuntoon käytön jälkeen.

HUONELASKU

Huonelaskun voit avata vastaanotossa voimassaolevalla luottokortilla.

INTERNET

Hotellin internet-yhteys on maksuton ja toimii yleisten tilojen lisäksi myös hotellihuoneissa. Verkon löydät Ylläsrinne Guest -nimellä. Hotellin verkon käyttöön ei tarvitse salasanaa.

LÄHTÖPÄIVÄ

Huoneenluovutus on klo 12.00. Palautathan huoneen avaimen hotellin vastaanottoon. Maksuton, vartioimaton laukkuvarasto sijaitsee hotellin aulan yhteydessä. Vastaanotosta voi tiedustella mahdollisuutta myöhäiseen huoneenluovutukseen saatavuuden mukaan. Huomaathan, että lisätunneista saatetaan periä maksu.

PÄIVÄSIIVOUS 

Kesällä päiväsiivous tehdään huoneisiin asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Tilaathan päiväsiivouksen viimeistään edellisenä päivänä hotellin vastaanotosta. Päiväsiivous on mahdollista saada maanantaista-perjantaihin. 

Päiväsiivoukseen kuuluu mm:

  • sänkyjen petaaminen (mikäli sängyllä on tavaroita esim. puhelin / tai henkilökohtaisia tavaroita, sänkyjä ei pedata)
  • roskien tyhjennys
  • pyyhkeiden vaihto silloin kun ne on jätetty kylpyhuoneen lattialle
  • kahvi- ja teesetit täydennetään tarvittaessa
  • kupit vaihdetaan tarvittaessa
  • wc tila siistitään ja lisätään tarvittaessa wc-paperia

Välitämme ympäristöstämme. Käyttämällä pyyhettäsi useamman kerran autat meitä vähentämään vedenkulutusta. Ripusta pyyhe koukkuun, kun haluat käyttää samaa pyyhettä uudelleen. Jätä pyyhe lattialle, kun tarvitset tilalle puhtaan pyyhkeen. Yhteinen ympäristömme kiittää!

Voit tarvittaessa pyytää hotellin vastaanotosta mm. uusia pyyhkeitä tai lisää wc paperia.

SAUNA

Sauna lämpiää päivittäin klo 16-20. Erilliset saunat miehille ja naisille sijaitsevat pohjakerroksessa, hissillä mentäessä K-kerroksessa. Otathan huoneesta pyyhkeen mukaan. Hotellin aulabaarista voi ostaa mukaan saunajuomaa.

KORONA-AJAN OHJEET

Noudatamme korona-aikana tartuntalain 58 §:n edellyttämää ravintolan omavalvontasuunnitelmaa.
Lisäksi noudatamme yhteistyössä toimialan kanssa laadittuja Lapin matkailun ja ravintola-alan terveysturvallisuusohjeita ravitsemisliikkeissämme.
Hotellin vastaanotossa, sekä hotellin sisääntuloeteisessä on esillä “Näin takaamme sinulle turvallisen vierailun”- ohjeet. Noudatathan yhteisiä ohjeita.

KUIVAUSHUONE

Kuivaushuone on toistaiseksi pois käytöstä.

KUNTOSALI

Kuntosali sijaitsee pohjakerroksessa (K). Ovi aukeaa koodilla 4123. Käythän kuntosalilla oman harkinnan mukaan, emme valitettavasti pystyy valvomaan samanaikaisia käyttäjämääriä kuntosalilla. Kuntosalille vain sisäkengillä, kiitos!

KYLPYTAKIT JA TOSSUT

Voit vuokrata kylpytakin hotellin vastaanotosta vierailusi ajaksi. Hinta 15 € / hlö / vierailu. Kylpytossut ovat saatavilla hintaan 3 € / hlö.

AURORA HUONE 

Oleskeluhuone 3. kerroksessa vapaasti hotellin asukkaiden käytössä vastaanoton aukioloaikoina.

LAPSILLE

Hotellissa on pienille lapsille oma leikkihuone ja se sijaitsee vastaanoton alapuolella. Hotellissa on lisäksi erilaisia lautapelejä joita voi lainata.

HIERONTAPALVELUT

Sonjan Hieronta Tmi toimii hotellimme tiloissa. Tarjolla on klassista sekä urheiluhierontaa. Ajanvaraus ja hintatiedustelut suoraan Sonjalta: 040 571 6589

KULKUYHTEYDET

Hotellin vastaanoton edessä pysähtyy lentokenttäbussi, Kolarin rautatieasemalle menevä bussi sekä talvisin Skibussi. Aikataulut voit tarkistaa suoraan liikennöitsijältä tai hotellin vastaanotosta. Huomioithan, että osa kuljetuksista saattavat ajankohdasta riippuen toimia kutsuliikenteenä ja on varattava etukäteen.

TUPAKOINTI & KYNTTILÖIDEN POLTTAMINEN

Huoneissa ei ole luvallista tupakoida eikä polttaa kynttilöitä. Tupakointi tai kynttilän poltto saattavat aiheuttaa palohälytyksen, jonka vuoksi aiheettoman palohälytyksen kulut ja palohenkilökunnan tulo hotelliin tarkastusta varten tulevat tällöin asiakkaan maksettavaksi.
Lähin tupakointipaikka on hotellin pääoven vieressä. Mikäli havaitaan, että asiakas on tupakoinut huoneessa, hotelli veloittaa asiakkaalta ylimääräisen kulun 500 €.

Virkistävää lomaa toivottaen,

Safartica Ylläs & Hotelli Ylläsrinteen henkilökunta

fi