x
MENU ☰
Varaa majoitus

Lapland Classic -vaellus

Lapland Classic -vaellustapahtuma

Lapland Classic vaellustapahtuma järjestetään vuosittain kysynnän mukaan. Olemme päättäneet olla järjestämättä kesän ja syksyn 2020 vaellustapahtumat.

Otathan meihin yhteyttä mikäli haluat omalle vaelluksellesi Safartican oppaan mukaan! Tarjoamme oppaidemme asiantuntevat palvelut sekä autamme sinua suunnittelemaan vaelluksesi.


Lapland Classic on vaellustapahtuma kauniin Pallas-Yllästunturin kansallispuiston halki. Vaelluksen aikana tutuksi tulevat niin kansallispuiston upea tunturiluonto kuin kylien perinteet ja alueen kulttuuri. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on Suomen kolmanneksi suurin kansallispuisto, joka pitää sisällään mahtavat tunturit, luonnontilaiset metsät ja monimuotoiset suot. Näet Pallastunturit – Suomen kansallismaiseman, hengität Euroopan puhtainta ilmaa ja tutustu luontokeskukseen, joka esittelee peräpohjalaista maanviljelys- ja pohjoista poronhoito kulttuuria. Iltaisin maistamme paikallisten makuja illallisen merkeissä. Vaelluksilla kylästä kylään yövymme pienissä hotelleissa, kotimajoituksissa sekä kodikkaissa mökeissä. Osallistujat kantavat mukanaan vain päiväreppunsa (retkieväineen), muusta varusteiden kuljetuksesta yöpaikkojen välillä sekä maittavista aamupaloista, retkieväistä ja päivällisistä huolehtii järjestäjä. Välttämättä et tarvitse aikaisempaa vaelluskokemusta, vaan hyvää kuntoa ja seikkailunhalua. Vaellus kulkee merkittyjä retkeilyreittejä pitkin taukopaikkojen kautta.

Infotilaisuus: Järjestetään osallistujille Hotelli Ylläsrinteellä lähtöä edeltävänä iltana klo 17:30. Tilaisuudessa käydään läpi vaelluksen kulkua, turvallisuuteen ja varusteisiin liittyviä kysymyksiä sekä tutustutaan oppaisiin ja reitteihin. Vaelluksen sujuvuuden ja turvallisuuden takaamisen vuoksi pyydämme osallistujia tulemaan ajoissa paikalle. Tilaisuuden jälkeen ryhmän yhteinen päivällinen, sauna ja yöpyminen.

Tule yksin, kaksin tai porukassa.  Pääset osallistumaan täyttämällä kaavakkeen vaellussivujen alareunassa! 

fi